In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle videokaarten van 52 winkels in 3 klikken.

De snelheid (processor), hoeveelheid geheugen en geluidproductie van videokaarten loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de videokaart veelal is. Echter, door de uiteenlopende videokaart kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke videokaart het beste bij je gebruik past.

De beste videokaart dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden videokaarten met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk videokaarten zonder enige technische voorkennis.

Videokaart vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de videokaart en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je videocamera. We hebben 4 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle videokaarten en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Videokaart prijs kwaliteit profiel: Games

Ik wil het meeste game snelheid per euro. De videokaart prijskwaliteit score van het "Games" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de videokaart een snelleter grafische processor en meer geheugen heeft.
Ik kies het games profiel

Videokaart prijs kwaliteit profiel: Geluidloos

Ik wil in stilte kunnen gamen en dus een langzame maar geluidloze videokaart (zonder ventilator). De videokaart prijskwaliteit score van het "Geluidloos" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de videokaart, zonder ventilator (passief gekoeld), een snellere grafische processor en meer geheugen heeft.
Ik kies het Geluidloos profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ