In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle routers van 52 winkels in 3 klikken.

De maximale overdrachtssnelheid, aantal ethernetpoort en modem of netwerk mogelijkheden (WLAN, WiFi) van routers loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de router veelal is. Echter, door de uiteenlopende router kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke router het beste bij je gebruik past.

De beste router dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden routers met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk routers zonder enige technische voorkennis.

Router vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de router en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je router. We hebben 5 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle routers en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Router prijs kwaliteit profiel: Draadloos WiFi

Ik wil een zo snel mogelijk netwerk (draadloos) met snelle WiFi. De router prijskwaliteit score van het "Draadloos WiFi" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de router (met WLAN verbinding) een hogere Max. overdrachtssnelheid heeft.
Ik kies het Draadloos WiFi profiel

Router prijs kwaliteit profiel: Snel netwerk

Ik wil een zo snel mogelijk (kabel) netwerk. De router prijskwaliteit score van het "Snel netwerk" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de router een hogere Max. overdrachtssnelheid heeft.
Ik kies het snel netwerk profiel

Router prijs kwaliteit profiel: Poorten

Ik wil een router waarmee ik meerdere computers op 1 netwerk aan kan sluiten. In dat geval is het aantal netwerk (ethernet) poorten van belang. De router prijskwaliteit score van het tot "Poorten" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de router een hoger aantal Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten heeft en een hogere Max. overdrachtssnelheid heeft.
Ik kies het Draadloos WiFi profiel

Router prijs kwaliteit profiel: Modem router

Ik zoek een ADSL modem en router in een. De router prijskwaliteit score van het "Modem router" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de modemrouter (met ADSL aansluiting) een hogere Max. overdrachtssnelheid heeft.
Ik kies het Modem router profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ