In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


De beste keus door uniek vergelijk van prijs en kwaliteit.

Online (prijs)vergelijk krijgt een nieuwe definitie! Wij laten zien welk product de meeste kwaliteit per euro levert, op basis van je gebruik én budget. Vergelijken wordt kinderspel: je vergelijkt alle merken en modellen van meer dan 50 winkels in slechts enkele seconden.

De beste aankoop dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden producten met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk zonder enige technische voorkennis.

Waarom prijs en kwaliteit vergelijk?

Geld kun je maar één keer uitgeven. Het is daarom verstandig om een product te kopen dat de meeste kwaliteit biedt voor je budget. Het vergelijken voor de aanschaf zorgt ervoor dat het gekochte product beter functioneert, meer kan en/of langer meegaat.

Vergelijk van prijs is niet nieuw

Er zijn verschillende sites voor traditionele, online prijsvergelijk. Maar helaas krijg je dan alleen een overzicht van technische specificaties en aanbieders. Van een persoonlijk vergelijk én advies is geen sprake. Je wordt dus niet goed geholpen bij het maken van een keuze en je krijgt geen persoonlijk aankoopadvies. Je moet, op basis van complexe informatie, nog steeds zelf vergelijken. Tot nu tenminste, want nu is er Prijskwaliteit.nl

Tekortkomingen traditionele prijs vergelijk

  1. Je dient zelf alle merken, modellen en specificaties te vergelijken.
  2. Je krijgt geen advies op basis van gebruik en budget.

Prijskwaliteit.nl biedt slim vergelijk en persoonlijk advies

Onze unieke prijskwaliteit score laat direct zien welk product de meeste kwaliteit per euro biedt. Je ziet in enkele seconde welk product het meeste kwaliteit biedt zodat je zeer eenvoudig een aankoopkeuze kan maken.

Welk product is na vergelijk het beste?

Selecteer in 3 klikken je product, profiel en budget en we berekenen de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit van honderden producten. Krijg snel inzicht in de exacte prestaties van ieder product door met de muis over de scorebalk te bewegen.

Uitgebreide product details

Kies het product dat je aanspreekt en klik voor de allerlaagste prijzen van meer dan 50 aanbieders. Je ziet alle informatie over de prestaties, foto's, specificaties en productbeschrijvingen. Zo vergelijk je eenvoudig alle producten en maak je altijd de allerbeste aankoop!
Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ