In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle MP3 spelers en iPod's van 52 winkels in 3 klikken.

De opslagruimte, beeldscherm afmetingen en aantal beeldpunten (resolutie) van mp3 spelers en iPod's loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de mp3 speler of iPod veelal is. Echter, door de uiteenlopende mp3 speler en iPod kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke mp3 speler of iPod het beste bij je gebruik past.

De beste mp3 speler of iPod dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden mp3 spelers en iPod's met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk mp3 spelers en iPod's zonder enige technische voorkennis.

Mp3 speler en iPod vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de mp3 speler of iPod en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je videocamera. We hebben 4 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle mp3 spelers en iPod's en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Mp3 speler en iPod prijs kwaliteit profiel: Alleen muziek

Ik wil er zo veel mogelijk muziek op mijn mp3 speler kunnen zetten. De mp3 speler en iPod prijskwaliteit score van het "Alleen muziek" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de mp3 speler of iPod een grotere opslag capaciteit (van de harde schijf) heeft.
Ik kies het Alleen muziek profiel

Mp3 speler en iPod prijs kwaliteit profiel: Muziek + video

Ik wil een mp3 speler met beeldscherm voor gebruiksgemak en plezier. De mp3 speler en iPod prijskwaliteit score van het "Muziek + video" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de mp3 speler of iPod, met netwerk (ethernet of wifi) aansluiting, een grotere opslag capaciteit (van de harde schijf) heeft.
Ik kies het Muziek + video profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ