In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle media spelers van 52 winkels in 3 klikken.

De opslagruimte van de harde schijf en (netwerk) mogelijkheden van media spelers loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de media speler veelal is. Echter, door de uiteenlopende media speler kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke media speler het beste bij je gebruik past.

De beste media speler dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden media spelers met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk media spelers zonder enige technische voorkennis.

Media speler vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de media speler en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je videocamera. We hebben 2 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget berekenen we de media speler prijskwaliteit verhouding en krijg je een een passend en onafhankelijk koopadvies.

Media speler prijs kwaliteit profiel: Veel ruimte

Ik wil zo veel mogelijk opslagruimte. De media speler prijskwaliteit score van het "Veel ruimte" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de media speler een grotere opslag capaciteit (van de harde schijf) heeft.
Ik kies het Veel ruimte profiel

Media speler prijs kwaliteit profiel: Netwerk

Ik wil hem aansluiten op een (thuis)netwerk. De media speler prijskwaliteit score van het "Netwerk" profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de media speler, met netwerk (ethernet of wifi) aansluiting, een grotere opslag capaciteit (van de harde schijf) heeft.
Ik kies het Netwerk profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ