Prijskwaliteit Televisie in het profiel tvsnel Vergelijk snel & slim laptop, LCD TV, camera, printer, monitor, PC, camcorder, printer en meer

Je budget

[kies een ander budget]
220 460

Aantal beeldpunten (resolutie) 

Wat betekent de resolutie van een televisie?

De resolutie van de televisie geeft aan hoeveel beeldpunten het beeld bevat. Het is dus logisch dat een hogere resolutie voor een scherper beeld kan zorgen. Echter is dit ook sterk afhankelijk van het signaal dat in de TV binnenkomt.

320 x 240 pixels 1920 x 1980 pixels

Grootte van beeldscherm (diagonaal) 
De grootte van een televisie wordt veelal aangeduid in de centimeters of inches die de diagonaal groot is. Hierdoor krijgt men een indruk van de grootte van het beeldscherm en het apparaat. Een inch komt overeen met 2.54 centimeter.

3.5 " 84 "

Vernieuwingssnelheid (Hz) 

Wat is de vernieuwingssnelheid?

De vernieuwingssnelheid (High frequency motion rate) is de snelheid van het herschrijven van een scherm. Hoe hoger de vernieuwingssnelheid, hoe minder de gebruiker de indruk heeft dat het flikkert.

De vernieuwingssnelheid loopt bij TV's veelal van 50Hz t/m 600Hz. Bij 50Hz is bij snelle beelden goed zichtbaar dat het beeld minder vloeiend beweegt.

50 Hz 1000 Hz

Vermogen boxen (geluid)

2 W 300 W


We vergeleken de kwaliteit van 163 producten

Je koos profiel Snelheid: "Ik kijk vooral sport en actie (snelle beelden)." Lees uitleg

  • Prijs Product Kwaliteit

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ