In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle LCD TV's van 52 winkels in 3 klikken.

Het beeldschermdiagonaal, de resolutie, high frequency motion rate (schermverversing) en vermogen van het geluid van lcd tv's loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de lcd tv veelal is. Echter, door de uiteenlopende lcd tv kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke lcd tv het beste bij je gebruik past.

De beste lcd tv dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden lcd tv's met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk lcd lv's zonder enige technische voorkennis.

Lcd tv vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de lcd tv en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je lcd tv. We hebben 5 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle lcd tv's en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Lcd tv prijs kwaliteit profiel: 56 tot 102cm

Bij lcd tv's van 56 tot 102 centimeter zijn scherpte en vermogen van geluid zijn belangrijk. De lcd tv prijskwaliteit score van het 56 tot 102cm profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de lcd tv een groter beeldschermdiagonaal, resolutie en gemiddeld vermogen (geluid) heeft.
Ik kies het 56 tot 102cm profiel

Lcd tv prijs kwaliteit profiel: 102cm+

Bij lcd tv's van meer van 102 centimeter zijn scherpte en vermogen van geluid zijn belangrijk. De lcd tv prijskwaliteit score van het 102cm+ profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de lcd tv een groter beeldschermdiagonaal, resolutie en gemiddeld vermogen (geluid) heeft.
Ik kies het 102cm+ profiel

Lcd tv prijs kwaliteit profiel: tot 61cm

Bij lcd tv's van minder van 61 centimeter zijn scherpte en vermogen van geluid zijn belangrijk. De lcd tv prijskwaliteit score van het tot 61cm profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de lcd tv een groter beeldschermdiagonaal, resolutie en gemiddeld vermogen (geluid) heeft.
Ik kies het tot 61cm profiel

Lcd tv prijs kwaliteit profiel: HD

Alleen HD TV's (veel beeldpunten voor scherper beeld). De lcd tv prijskwaliteit score van het 56 tot 102cm profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de lcd tv een groter beeldschermdiagonaal, resolutie en gemiddeld vermogen (geluid) heeft.
Ik kies het HDtv profiel

Lcd tv prijs kwaliteit profiel: Snelheid

Ideaal voor sport en actiebeelden. De lcd tv prijskwaliteit score van het 56 tot 102cm profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de lcd tv een hoger high frequency motion rate (schermverversing), beeldschermdiagonaal, resolutie en gemiddeld vermogen (geluid) heeft.
Ik kies het Snelheid profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ