In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle LCD monitoren van 52 winkels in 3 klikken.

Het beeldschermdiagonaal, de resolutie, responsetijd en helderheid van lcd monitoren loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de lcd monitor veelal is. Echter, door de uiteenlopende monitor kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke monitor het beste bij je gebruik past.

De beste lcd monitor dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden lcd monitoren met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk monitoren zonder enige technische voorkennis.

Lcd en tft monitor vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de monitor en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je monitor. We hebben 4 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle lcd monitoren en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

lCD monitor prijs kwaliteit profiel: tot 19 inch

Klein en compacte lcd monitor t/m 19 inch groot. De lcd monitor prijskwaliteit score van het tot 19 inch profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de monitor een groter beeldschermdiagonaal, resolutie, responsetijd en Helderheid heeft.
Ik kies het tot 19 inch profiel

lCD monitor prijs kwaliteit profiel: 20 - 21 inch

Breedbeeld lcd monitoren 20 tot 22 inch groot. De lcd monitor prijskwaliteit score van het 20 - 21 inch profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de monitor een groterbeeldschermdiagonaal, resolutie, responsetijd en Helderheid heeft.
Ik kies het tot 19 inch profiel

lCD monitor prijs kwaliteit profiel: 22 - 23 inch

Breedbeeld monitoren 22 tot 23,6 inch groot. De lcd monitor prijskwaliteit score van het tot 22 - 23 inch profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de monitor een groter beeldschermdiagonaal, resolutie, responsetijd en Helderheid heeft.
Ik kies het tot 22 - 23 inch profiel

lCD monitor prijs kwaliteit profiel: 24 inch+

Grote breedbeeld lcd monitor van 24 tot 30 inch. De lcd monitor prijskwaliteit score van het 24 inch+ profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de monitor een groter beeldschermdiagonaal, resolutie, responsetijd en Helderheid heeft.
Ik kies het tot 24 inch+ profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ