In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle laptops van 52 winkels in 3 klikken.

De snelheid (processor), videokaart, beeldschermresolutie, opslag capaciteit (harddisk), geheugen en accu levenduur van laptops en notebooks loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de laptop of notebook veelal is. Echter, door de uiteenlopende laptop kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke laptop het beste bij je gebruik past.

De beste laptop dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden laptops met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk laptops zonder enige technische voorkennis.

Laptop vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de laptop of notebook en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je laptop. We hebben 5 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle laptops en notebooks en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Laptop en notebook prijs kwaliteit profiel: Media

Gebruik je de laptop als vervanger voor een vaste computer en maak je gebruik van multimedia, dan is dit je profiel. Je werkplezier zal groter zijn wanneer de laptop een groot scherm heeft met een hoge resolutie (veel beeldpunten) en veel opslag capaciteit. Tevens is de hoeveelheid geheugen en de snelheid van zowel de processor als de videokaart bepalend voor uw werkplezier.

De Laptop prijskwaliteit score van het Media profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de Laptop een groter beeldschermdiagonaal en hogere resolutie, opslagcapaciteit en geheugen heeft en de processor en videokaart in de laptop sneller zijn.
Ik kies het Media profiel

Laptop en notebook prijs kwaliteit profiel: Internet

Wil je de laptop alleen maar gebruiken voor internet, email en tekstverwerken, dan is dit profiel de juiste. Je werkplezier wordt voornamelijk bepaald door de snelheid van de processor. Tevens zijn de afmetingen van het scherm van invloed op je gebruik.

De Laptop prijskwaliteit score van het Internet profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de Laptop een snellere processor en groter beeldschermdiagonaal heeft.
Ik kies het Internet profiel

Laptop en notebook prijs kwaliteit profiel: Games

Laptops kunnen heel goed gebruikt worden voor spelletjes of grafische programma's. In dit geval is de snelheid van de videokaart (grafische adapter) en de processor erg belangrijk. De beleving van een spel is ook groter naar mate het scherm groter is de resolutie hoger (aantal beeldpunten). Tot slot is de rotatiesnelheid van de harde schijf van invloed op de gaming prestaties.

De Laptop prijskwaliteit score van het Games profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de processor en videokaart in de laptop sneller zijn en de laptop een groter beeldschermdiagonaal, hogere resolutie en rotatiesnelheid heeft.
Ik kies het Games profiel

Laptop en notebook prijs kwaliteit profiel: Mobiliteit

Wanneer je veel onderweg bent wil je langduring op de accu kunnen werken en een lichtgewicht laptop hebben. Tevens is de procossor snelheid en de afmeting van het beeldscherm belangrijk voor de prestaties.

De Laptop prijskwaliteit score van het Mobiliteit profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de Laptop een lager gewicht, een hogere resolutie en lichtopbrengst heeft.
Ik kies het Mobiliteit profiel

Laptop en notebook prijs kwaliteit profiel: Netbook

Een netbook is een zeer kleine laptop met klein scherm (8 tot 12,1 inch - 20,3 tot 30,7 CM). Het voordeel is dat deze minder stroom verbruiken en daarom een lange accu werktijd hebben.

De Laptop prijskwaliteit score van het Netbook profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de netbook laptop een langere batterij levensduur heeft en lager gewicht.
Ik kies het Netbook profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ