In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle digitale camera's van 52 winkels in 3 klikken.

De resolutie (megapixels), beeldschermdiagonaal, flash range (flitser sterkte), optische zoom (zoom via de camera lens), opnameresolutie en batterij levenduur van digitale cameras loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de digitale camera veelal is. Echter, door de uiteenlopende digitale camera kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke digitale camera het beste bij je gebruik past.

De beste digitale camera dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden camera's met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk digitale camera's zonder enige technische voorkennis.

Digitale camera vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de digitale camera en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je digitale camera. We hebben 4 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle digitale camera's en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Digitale camera prijs kwaliteit profiel: Compact

Snel, handig en compact foto's schieten. De digitale camera prijskwaliteit score van het Compact profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de digitale camera een grotere beeldschermdiagonaal, totale cameraresolutie (megapixels) en flash range heeft.
Ik kies het Compact profiel

Digitale camera prijs kwaliteit profiel: Zoom

Compact camera met grote ZOOM. De digitale camera prijskwaliteit score van het Zoom profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de digitale camera een grotere optische zoom, beeldschermdiagonaal en resolutie heeft.
Ik kies het Zoom profiel

Digitale camera prijs kwaliteit profiel: Video

Compact camera met goede video opname kwaliteiten. De digitale camera prijskwaliteit score van het Video profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de digitale camera een grotere Framerate Motion JPEG (opname snelheid), opnameresolutie en beeldschermdiagonaal heeft.
Ik kies het Video profiel

Digitale camera prijs kwaliteit profiel: Spiegelreflex

Camera met losse lenzen en spiegelreflex techniek. De digitale camera prijskwaliteit score van het Spiegelreflex profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de digitale camera (met spiegelreflex techniek) een grotere optische zoom, beeldschermdiagonaal, Maximum resolutie en lagere camera sluitertijd heeft.
Ik kies het Spiegelreflex profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ