In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle desktop PC's van 52 winkels in 3 klikken.

De snelheid (processor), videokaart, opslag capaciteit (harddisk) en hoeveelheid geheugen van desktop PCs loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de desktop PC veelal is. Echter, door de uiteenlopende desktop PC kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke desktop PC het beste bij je gebruik past.

De beste desktop PC dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden desktop PCs met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk desktop PCs zonder enige technische voorkennis.

Desktop PC vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de desktop PC en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je desktop PC. We hebben 5 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle desktop PCs en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Desktop PC prijs kwaliteit profiel: Media

Gebruik je de desktop PC voor vanalles van games, video, internet en meer. Je werkplezier zal groter zijn wanneer de desktop PC een hoge resolutie (veel beeldpunten) en veel opslag capaciteit heeft. Tevens is de hoeveelheid geheugen en de snelheid van zowel de processor als de videokaart bepalend voor uw werkplezier.

De desktop PC prijskwaliteit score van het Media profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de Desktop PC meer opslagcapaciteit en geheugen heeft en de processor en videokaart in de desktop PC sneller zijn.
Ik kies het Multimedia profiel

Desktop PC prijs kwaliteit profiel: Internet

Wil je de desktop PC alleen maar gebruiken voor internet, email en tekstverwerken, dan is dit profiel de juiste. Je werkplezier wordt voornamelijk bepaald door de snelheid van de processor.

De Desktop PC prijskwaliteit score van het Internet profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de Laptop een snellere processor en groter beeldschermdiagonaal heeft.
Ik kies het internet profiel

Desktop PC prijs kwaliteit profiel: Games

Desktop PCs kunnen heel goed gebruikt worden voor spelletjes of grafische programma's. In dit geval is de snelheid van de videokaart (grafische adapter) en de processor erg belangrijk. Tevens is de rotatiesnelheid van de harde schijf van invloed op de gaming prestaties.

De desktop PC prijskwaliteit score van het Games profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de processor en videokaart in de desktop PC sneller zijn en de desktop PC een en rotatiesnelheid van de harde schijf heeft.
Ik kies het gamer profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ