In 3 klikken een prijskwaliteit aankoopadvies
Kies eerst uw categorie.


Kies eerst uw categorie en budget.


Vergelijk alle beamers van 52 winkels in 3 klikken.

De lichtopbrengst, resolutie, geluidproductie en levenduur van beamers loopt nogal uiteen. Hoe beter de prestaties per onderdeel, des te duurder de beamer veelal is. Echter, door de uiteenlopende beamer kwaliteiten is het niet eenvoudig om te bepalen welke beamer het beste bij je gebruik past.

De beste beamer dankzij de "prijskwaliteit score"

  1. Vergelijk honderden beamers met slechts 3 klikken.
  2. Vergelijk op basis van je persoonlijk gebruik en budget.
  3. Vergelijk alle beamers zonder enige technische voorkennis.

Beamer vergelijk met de prijskwaliteit score

Je gebruik van de beamer en beschikbaar budget bepalen de eisen aan je beamer. We hebben 5 verschillende gebruiksprofielen gedefenieerd. Op basis van deze profielen en je budget vergelijken we alle beamers en krijg je een persoonlijk prijs en kwaliteit advies.

Beamer prijs kwaliteit profiel: Thuisbios

Bij het maken van je eigen thuisbioscoop is een beamer met hoge resolutie belangrijk. Zo kan je beamer mooie films in hoge kwaliteit afspelen. Tevens is de hoeveelheid lichtopbrengst (ANSI lumens) van de beamer belangrijk. Hierdoor is het beeld van de beamer beter zichbaar wanneer je thuisbioscoop kamer een niet helemaal donker is.

De beamer prijskwaliteit score van het Thuisbios profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de beamer een hogere resolutie en lichtopbrengst heeft.
Ik kies het Thuisbios profiel

Beamer prijs kwaliteit profiel: HD(ready)

Wanneer je zeker wilt zijn dat je een HD of HD ready beamer koopt, is dit jouw profiel. Je beamer kan beeld in een zeer hoge resolutie (hoog aantal "beeldpunten") weergeven. Tevens is de hoeveelheid lichtopbrengst (ANSI lumens) van de beamer belangrijk. Hierdoor is het beeld van de beamer beter zichbaar wanneer het niet helemaal donker is.

De beamer prijskwaliteit score van het HD(ready) profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de beamer een hogere resolutie en lichtopbrengst heeft.
Ik kies het HD(ready) profiel

Beamer prijs kwaliteit profiel: Geluidloos

Soms is het erg belangrijk dat een beamer stil is. Dit kan zijn omdat je in alle rust van films wilt genieten, of de beamer op een werkplek gebruikt wordt. De andere bepalende factoren in dit profiel zijn de resolutie en hoeveelheid lichtopbrengst (ANSI lumens) van de beamer.

De beamer prijskwaliteit score van het Geluidloos profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de beamer een lagere geluidopbrengst en een hogere resolutie en lichtopbrengst heeft.
Ik kies het Geluidloos profiel

Beamer prijs kwaliteit profiel: Lichtgewicht

Wanneer de beamer meegenomen makkelijk transporteerdbaar moet zijn, is het belangrijk dat het gewicht laag blijft. De andere bepalende factoren in dit profiel zijn de resolutie en hoeveelheid lichtopbrengst (ANSI lumens) van de beamer.

De beamer prijskwaliteit score van het Lichtgewicht profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de beamer een lager gewicht en een hogere resolutie en lichtopbrengst heeft.
Ik kies het Lichtgewicht profiel

Beamer prijs kwaliteit profiel: Netwerk

Voor sommigen moet de beamer aangesloten worden op een netwerk. Bij lang niet alle beamers kan dit immers. Naast deze voorwaarde zijn de bepalende factoren in dit profiel de resolutie en hoeveelheid lichtopbrengst (ANSI lumens) van de beamer.

De beamer prijskwaliteit score van het Netwerk profiel wordt hoger naar mate de prijs lager is en de beamer (met netwerk aansluiting) een hogere resolutie en lichtopbrengst heeft.
Ik kies het Netwerk profiel

Copyright 2010 - Prijskwaliteit.nl - Alle rechten voorbehouden - Sitemap - Het beste aankoopadvies - Contact - Disclaimer - FAQ